Wise Business Solutions

Pentru ca dorim sa ne dezvoltam aria de competente si detinem o experienta de 15 ani  in domeniul financiar si de afaceri, acest nou segment de servicii se adreseaza companiilor straine sau romanesti care doresc sa initieze sau sa isi dezvolte afacerile in Cluj.
 
Avem o echipa de specialisti a caror pregatire ne permite sa oferim consultanta de specialitate in urmatoarele segmente inerente dezvoltarii oricarei companii:    
 – infiintarea firmei si inregistrarea acesteia la Registrul Comertului
– selectie cod CAEN pentru desfasurarea activitatilor economice in Romania
– realizarea documentatiei pentru obtinerea avizelor necesare desfasurarii activitatii in functie de specificul acesteia
– prospectarea pietei in vederea selectarii spatiului de desfasurare a activitatii
– consultanta fiscala
– asigurarea conducerii operationale a contabilitatii firmei
– consultanta in management
– consultanta juridica
– asistenta selectare resurse umane
– intocmire proiecte tehnice
– identificare surse de finantare, atat rambursabile (credite) cat si nerambursabile (fonduri europene)
– consultanta marketing si promovare a imaginii companiei (implementarea strategiei de marketing pe plan local, tinand cont de specificul pietei, branding, servicii de publicitate).
 
Suntem convinsi ca prin acest nou serviciu putem oferi o consultanta onesta si de calitate tuturor companiilor interesate sa se dezvolte in Transilvania si Cluj.
Informatii sau detalii privind acest nou serviciu se pot obtine la telefon: 0364-730.167,email: office@mediainvest.ro sau la sediul firmei, str Deva nr 1-7, Cluj-Napoca.

Afla mai multe

Putem sa te sustinem mult mai mult. Contacteaza-ne ›